Garniture povoljno

Kako pronaći najpovoljniji nameštaj za uređenje kuće ili stana po povoljnoj ceni. Da li vredi obići što više salona ili kupiti po navici ili osećaju da je baš to što smo videli ono što se uklapa u cenu, vaš novčanik i ukus. Veliki broj salona ima nabavne kombinacije kod istog dobavljača i cena može da varira toliko da za taj novac možete kupiti čak još jednu komodicu, ili fotelju, radnu stolicu ili sačuvati taj novac da napunite pun rezervoar goriva.

Preporuka je da se pogleda katalog odrđene kombinacije pre svega od kuće, pozovite salon zapišite cenu upitajte da li ima popusta, recite da ste sličnu kombinaciju nameštaja pronašli u salonu x i da želite popust, da možete sačekati da prodavac kontaktira menadžera prodaje ili direktora sektora ili salona u zavisnosti od veličine i da tako uštedite 10-20% od ukupne cene.

Nameštaj po meri, vrlo često nešto što se može pronaći u super salonima vaš majstor iz kraja može skockati za 30% manje novca, što je još jedna šansa za uštedu novca prilikom kupovine nameštaja.

Ostavite odgovor