Poznati uređuju svoj životni prostor

Postoji mnogo toga što čoveku predstavlja uživanje,ali uživanje prilikom uređenja spavaćih soba ili celokupnog životnog prostora je poznatim ličnostima ne samo uživanje već princip reklame i promocije dizajnerskih kompanija ili salona nameštaja. Možda su baš zato luksuzni modeli nameštaja njihov izbor, možda čak i ne kupuju sve te stvari ili imaju ugovore sa tim kompanijama i salonima. Zavirimo na brzaka kako neke ličnosti odvajaju vreme i misli upravo za ovakve stvari.

Jennifer Aniston poznata glumica voli tople boje u svojoj kući, voli prirodu i šumu, uživa da dekoriše svoj dom, međutim ona se oslanja na stariji Holivudski princim, sa puno glamuroznih modela. Ona pre svega voli tišinu.

Liv Tyler voli pre svega veliki prostor, zato je u svom smeštaju dosta toga uložila na zameni vrata, voli klizna vrata koja joj daju taj traženi prostor, naročito forsira ružičasta stakla. Klizna vrata ima i u spavaćoj sobi kao i u kupatilu i naravno ružičasto staklo, što je ljudima neobično.

Cara and Poppy Delevingne imaju jako zanimljiv zid, ondosno tapete iznad kreveta za spavanje. Podseća na prirodu, palme i zelena boja. Poznate sestre su odlučile da spavaća soba podseća na džunglu, sa majmunima i tropskim voćem. Osecaj je rajski, oseća se prava svežina u prostoru.

One thought on “Poznati uređuju svoj životni prostor

Ostavite odgovor